In Amersfoort zijn er veel mogelijkheden om een lekker hapje te eten. Dit geldt ook voor High Tea. In Amersfoort is er keuze genoeg om te genieten van lekkere hapjes en heerlijke thee.

Bij deze zal ik drie fijne plekken voor opsommen waar je heerlijk kunt genieten van een High Tea.

Theeschenkerij SomethingElse
Grote Sint Jansstraat 11, Amersfoort.
Meer informatie: Theeschenkerij Something Else

Theeschenkerij Something Else
Theeschenkerij Something Else

In een mooi historisch zijstraatje zit een leuk zaakje waar heerlijke thee van Simon Lévelt wordt geschonken. De high Tea bestaande uit verschillende taartjes en sandwiches worden met liefde zelf gemaakt.  Zeker een aanrader. Bekijk ook eens de site, want naast High Tea kan je hier ook terecht voor een gewone lunch, een vergader arrangement en ook zijn er andere mogelijkheden, zoals een workshop.

Brood & Zoets
Mooierstraat 3, Amersfoort
Meer informatie: Brood & Zoets

img_5838.jpg
Brood & Zoets

Aan de mooierstraat staat een lief, klein pandje. Weliswaar geen historisch gebouw, maar zeker met een mooi uitzicht op de Kortegracht.
Er wordt hier thee geserveerd in leuke theepotjes en de hapjes van de High Tea zijn onweerstaanbaar. Met daarbij ook nog eens zicht op lekkere Tony Chocolonely repen is Brood & Zoets zeker een aanrader.

Queens
Groenmarkt 13 & Eemplein 79, Amersfoort
Meer informatie: Queens, vorstelijk genieten

Queens heeft in Amersfoort twee panden. Aan de Groenmarkt; hier kun je heerlijk genieten van een High Tea (of een High Wine) of overnachten in één van de vier kamers van de Bed & Breakfast.
En aan de Eemplein zit Queens Royal Bakery gevestigd, vlakbij de koppelpoort aan de Eemhaven. Hier kun je naast High Tea, bijvoorbeeld ook een Picknick mand To Go halen. Ideaal voor ergens onderweg. Of gewoon vers gemaakte producten om thuis te kunnen genieten.

Hoewel dit nog niet eens alles was, zie je nu al dat er genoeg keuze is als het gaat om High Tea in Amersfoort. Zeker de moeite waard om eens te bezoeken mocht je in de buurt zijn.

Corine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *