Veel energie heb ik op het moment niet om uren of dagen met mijn blog bezig te zijn.
Verhalen schieten erbij in en verder ben ik er vrij weinig mee bezig, helaas. Want ik vind het enorm leuk om met mijn blog bezig te zijn.
Maar de momenten dat ik ermee bezig ben, vind ik het leuk om zo af en toe ook weer iets nieuws aan mijn blog toe te voegen.
Dit keer heb ik in het rechter menu enkele rubriekjes toegevoegd en geprobeerd om wat op te leuken.

Boekenplank
Zoals je in het rechte menu kan zien, heb ik enkele dingen toegevoegd. O.a. de Boekenplank. Deze is opgedeeld in twee delen. In het eerste deel zie je welk boek ik momenteel aan het lezen ben. Dit ga ik proberen bij te houden. Fut voor uitgebreide blogverhalen heb ik momenteel niet. Maar op deze manier probeer ik toch een beetje up-to-date te blijven.
En in het tweede deel vind je mijn 5 laatst gelezen boeken die ik via Goodreads bijhoud.
Mocht je meer willen weten wat ik allemaal doe op Goodreads? Dan vind je nog een link van mijn Goodreads account. Hier kan je, mocht je ook een account hebben op Goodreads, mij volgen. Je kan dan bijvoorbeeld ook zien welke boeken ik nog graag wil lezen en van welke genres ik houd.

Instagram
Je kon via mistwood.nl al mijn Instagram account volgen. Via het Social-Media-kopje in het rechter menu kwam je direct op mijn Instagram account terecht. Je moest dan wel mijn blog verlaten om mijn account te bezoeken. Maar mocht je verder niks hebben met Instagram, maar het wel leuk vinden om zo af en toe wat foto’s uit mijn dagelijks leven te bekijken? Dan kan je nu wel direct op mijn blog de 6 laatste foto’s van mijn Instagram bekijken en dat zonder mijn blog te verlaten.

Hopelijk vind je deze widgets van toegevoegde waarde. Een heel lang betoog over deze toegevoegde items zit er helaas niet in. We zien elkaar snel weer. Hopelijk heb ik dan wat meer energie voor meer en langere verhalen.

Corine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *