2017 is inmiddels alweer een paar dagen oud. Aan het begin van dit nieuwe jaar vond ik het toch maar tijd voor een overzicht van Misswood.nl. Daar waar de meeste mensen ervoor gekozen hebben om dit overzicht van hun blog in de laatste week van het jaar te publiceren, besloot ik om nog even te wachten.
Want vandaag, 3 januari, bestaat Misswood.nl namelijk precies 6 maanden.
Een mooie gelegenheid om het jaar 2016 voor Misswood.nl in een overzicht weer te geven.
En ook al is het jaar 2016 voor Misswood.nl maar 6 maanden jong, dat mag de pret niet drukken. Lees lekker mee naar de hoogtepunten van het jaar 2016 in statistieken.

Top 3 meest gelikete Instagram foto’s

Omdat dit account is mee verhuisd van mijn vorige blog The Enjoyment of Life, is voor mijn Instagramaccount wel een volledig overzicht van 2016 mogelijk. Maar om het een beetje in het jubileum thema te blijven, neem ik alleen de foto’s mee in dit overzicht vanaf 3 juli.

 

Zwangerschapsaankondiging
35 likes
9 december

Voor ons was en is dit natuurlijk hartstikke leuk nieuws, maar jullie vonden het ook heugelijk nieuws. Bijzonder vaak, voor de begrippen van Misswood,nl, is deze foto geliket. En daarmee staat deze foto op nummer 1.

Lees het artikel op mijn blog.

In de lucht, een blog over Rome
21 likes
7 oktober

De nummer 2 wordt ingenomen met bovenstaande foto van mijn terugvlucht vanuit Rome. Deze voor mij mooie foto geeft weer hoe mooi en bijzonder ik Rome vond.

Daarbij heb ik mijn ervaring beschreven en met daarbij 7 tips voor een bezoek aan Rome.

Mijn eerste DIY-project, het begin
16 likes
3 juli

De eerste foto in het Misswood.nl tijdperk en het begin van een DIY-project. Onze Fox was wel heel nieuwsgierig en hield de boel goed in de gaten. Deze foto neemt de plek in van de derde plek.
Over het project en over het eindresultaat heb ik natuurlijk een artikel geschreven.

Top 3 meest gelezen artikelen

Naast de meest gelikete foto’s van Instagram heb ik ook een overzicht voor je met de meest gelezen artikelen van Misswood.nl.

Persoonlijk | Heuglijk nieuws
Lees hier het artikel
24 keer
9 december

Naast de bijbehorende foto staat het artikel over dit leuke nieuws ook op nummer 1.

Cabaret | Bert Visscher – Zelden zoiets gezien
Lees hier het artikel
14 maal
12 december

De tweede plek wordt ingenomen door een artikel over mijn bezoek aan de voorstelling Bert Visscher.

Muziek | 2016 : Een treurig jaar
Lees hier het artikel
6 maal
26 december

En op de derde plek staat een artikel over een muzikaal overzicht van 2016. En dan met name de muzikale artiesten die het niet tot 2017 gered hebben.

Mijn 3 persoonlijke favorieten

Aan alle artikelen die zijn gepubliceerd heb ik met plezier gewerkt en stuk voor stuk is elk artikel op een bepaalde manier mijn favoriet. Daarom niet een top 3, maar gewoon 3 verhalen die ik persoonlijk nog even de moeite waard vond om met je te delen.

Persoonlijk | De ambivert in mij
10 augustus
Lees hier het artikel

Vaak schrijf of over de dingen die ik doe, maar een echt persoonlijk verhaal verwoord al snel in een gedicht. Voornamelijk zodat een ieder zijn eigen draai aan dit gedicht kan geven, geef ik verder niet een persoonlijke betekenis aan deze gedichten, en dat zal altijd ook wel zo blijven. Maar een echt persoonlijk verhaal waarin ik benoem wat denk, wat voel en wie ik ben heb ik op Misswood.nl eigenlijk nog niet eerder geplaatst. Dit is voor mij nieuw en wil ik zeker vaker laten terugkomen. Een meer persoonlijke touch op een wat directere manier.

Persoonlijk | Een leven met katten
22 augustus
Lees hier het artikel

Het lijk mij leuk om ook wat meer mijn liefde voor dieren, in dit geval mijn huisdieren, met jullie delen. En daarover zullen nog zeker meer verhalen verschijnen. Ook om wat meer een persoonlijke touch aan Misswood.nl te geven.

Citytrip | Een weekend Berlijn
8 september
Lees hier het artikel

Hoewel ik geen wereldreiziger ben en al helemaal geen echte reisblogger, en dat kan ik niet vaak genoeg benadrukken, vind ik het zo af en toe wel leuk om nieuwe plekken te ontdekken en daarover te schrijven. Ik heb al eerder mooie plekken van de wereld gezien, maar dit is de eerste keer dat ik uitgebreid voorwerk heb gedaan en daarbij veel informatie heb verzameld voor mijn blog over Berlijn. Ook heb ik lang nagedacht over de opzet van dit verhaal en het artikel daardoor ook vaak herschreven.

Bedankt
Misschien zullen de statistieken in het niets vallen bij wat andere misschien gewend zijn. Maar daar trek ik mij niks van aan! Ik ben enorm dankbaar met elke like, lezer en reactie!
Ik waardeer dat jij de moeite neemt om mijn spinsels te lezen, alle waanbeelden blijft volgen en zo af en toe daar nog een reactie bij plaatst. Bedankt! Ik hoop dat je in het nieuwe jaar de tijd en de interesse vindt om Misswood.nl te blijven volgen.

Corine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *