Ik vind het leuk om andere blogs te lezen. Vandaag heb ik drie blogs samengesteld die ik op dit moment graag volg. Een enkeling met een Amersfoortse “touch”. Maar vooral ook met het ook op bewust leven, en er ook nog plezier in hebben.

Buttercup Sisters
Met veel plezier schrijven Lisette en Evelyne aan Buttercup Sisters. Op deze blog vind je onder andere lekkere recepten, hotspots, internationale reistips en adviezen voor een gezonde lifestyle.
Naast Amersfoort worden ook de hotspots van o.a. Utrecht en Deventer besproken.
Een hele leuke blog waar gerechten mooi worden uitgewerkt, een gezonde levensstijl wordt besproken en ook nog eens leuke hotspots in het buitenland worden besproken.

Kus uit Amersfoort
Meerdere bloggers werken aan Kus uit Amersfoort en zij schrijven met liefde over “hun” stad. Wat hier gebeurd en allerlei pareltjes die deze historische stad rijk is. En dit alles op een enthousiaste en positieve manier. Leuk om via deze weg de hotspots van Amersfoort te leren kennen.

De Groene Meisjes
De groene meisjes wordt gerund door Merel en hier worden allerlei onderwerpen behandeld omtrent een groen en eerlijk leven.
Voor mij een mooie inspirerende blog om lekker in de avond op de bank eens te lezen. Ook plaats Merel tegenwoordig audioblogs die zij hoogst persoonlijk inspreekt.

Corine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *