Sinds ik zwanger ben, zijn mijn sportieve prestaties gezakt tot een ijzig dieptepunt. Hardlopen doe ik niet meer, voor fietsen heb ik ook al geen puf meer en verder haal ik eigenlijk ook weinig bewegelijks uit mijn dag. Maar zo af en toe dwing ik mijzelf er wel even toe om te wandelen. Het geluk heb ik dat ik vlak bij een park woon en daar dankbaar gebruik van maak. Ik hobbel zo de straat hier uit en begeef mij dan al in een mooie natuurlijke omgeving met weilanden, een stuk bos een mooi groot grasveld, een vijver en al wat dan nodig is voor een mooie natuurlijke omgeving waar fijn gewandeld kan worden. Ik probeer er vooral de laatste tijd hier gebruik van de maken. Hoewel mijn lichaam het merendeel toch liever rust en slaapt, probeer ik zo af en toe toch een wandeling van een half uurtje te maken. De beweging en de frisse lucht doen mij goed. En de omgeving is zeker de moeite waard, zeker na het winterse weer van de afgelopen tijd. En dat kan ik je mooi laten zien door middel van wat mooie foto’s. Hoewel de meeste foto’s niet fraai zijn geworden, zitten er nog wel een enkeling bij die mooi geslaagd zijn. Want daar waar ik voorheen in de meest onmogelijke houdingen ging zitten, zelfs bijna liggen om een mooie close-up te krijgen, lukt mij dat nu niet meer zo.
Maar dat hindert niet, want deze wandeling was voornamelijk bedoelt om nog een beetje beweging in mijn donder te krijgen.

Kijk je mee naar het mooie koude winterweer die ik afgelopen weekend heb ervaren?

Onderstaande foto’s zijn genomen door mijn Iphone 6. Een fijne telefoon waar ook hele mooie foto’s mee gemaakt kunnen worden.

De volgende foto’s zijn genomen door mijn Nikon D3200. Overigens ook een hele fijne camera om mee te werken.

En wat hebben jullie gedaan afgelopen weekend?

Corine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *