Inmiddels is het bijna twee maanden geleden dat ik een update heb geplaatst over mijn missie, een fitter leven na de zwangerschap.
Mijn gedachten waren ergens anders en de energie om te schrijven was ver te zoeken.
Hoe sta ik er nu voor, nu bijna twee maanden verder?

Wat doe ik nu allemaal?
Op de dinsdagavond sport ik nog steeds in het ZwangerFitgroepje. Maar inmiddels heb ik mijn abonnement opgezegd en zal ik nog één keer op de dinsdagavond tussen de zwangere dames en nieuwbakken moeders mijn fitneskunsten vertonen.
Inmiddels heb ik het hardlopen ook weer opgepakt. Het is nog niet veel, maar het begin is er.
En het wandelen is op het moment ook nog steeds een belangrijk element voor de beweging die ik krijg.
Daarnaast let ik veel op mijn voeding. Een dieet volg ik niet, want ik vind het onzin om mijzelf zo te martelen door bepaalde dingen te laten staan.
Het enige wat ik echt laat zijn het drinken van sapjes en fris. Tijdens de zwangerschap kreeg ik daar enorm het zuur van, dus sindsdien drink ik eigenlijk voornamelijk water, thee, melk en zo af en toe een kopje koffie. Vandaag de dag zit dit nog steeds in mijn systeem en laat ik de sapjes en frisjes meestal nog steeds staan.
Verder is het een kwestie van gevarieerd eten en erop letten dat alles met mate wordt genuttigd. En dat bevalt mij prima. Ik ga mijzelf n

Huidige status
Door de emotionele achtbaan waar ik mij vorige maand in bevond, waar ik nu nog een beetje de naweeën van voel, en de drukte omtrent de studie (of eigenlijk studies), heb ik mij minder beziggehouden met bloggen, maar hierdoor ben ik ook minder intensief bezig geweest met het sporten dan in eerste instantie voor ogen had. Hierdoor is het resultaat wat minder goed uitgevallen dan verwacht.
Maar ik bekijk het positief. Er zit nog steeds progressie in mijn missie en is dus gelukkig niet tot stilstand gekomen. Inmiddels ben ik al mijn 11 zwangerschapskilo’s kwijt. Het waren er niet veel waardoor ik nu al lekker bezig ben met de extra kilo’s die ik kwijt wil.

Gewicht: 57 kg
Buikomvang: 83 cm
Sport & beweging: ZwangerFit, wandelen en hardlopen

Hier kun je mijn vorige update lezen.

Mijn korte termijn doel
Het gaat wel lekker de goede kant op en gestaag kom ik waar ik zijn wil. Dat ene jurkje heb ik stiekem al gepast en hij past prima. Nu nog het laatste zetje in de goede richting zodat het jurkje mij nog net iets beter gaat zitten.

Streefgewicht: 55 kg
Te streven buikomvang: 81 cm
Peildatum: 8 december 2017

Hopelijk, als er geen gekke dingen gebeuren, lees je over een maand hoe ik er dan voor sta.

Corine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *