Wie is Corine?

Laat ik mij even aan u voorstellen; ik ben Corine Hout, al 28 jaar een echte Keientrekker (Amersfoortse). The Enjoyment of Life; het genieten van het leven. Dit probeer ik ook zeker te doen. Dat ik helemaal op kan gaan in schrijven en dat dit behoort tot één van mijn geluksmomenten mag wel duidelijk zijn met deze blog.
Verder vind ik het lezen van boeken heerlijk. Lekker in mijn hoekje van de bank, een deken om mij heen, een kop thee voor het grijpen en lezen maar.
Daarnaast kan ik helemaal opgaan in muziek. En ik vind het soms echt een uitdaging om op zoek te gaan naar dat ene nummer die mij raakt, op wat voor een vlak dan ook.
Mijn kast staat vol met kookboeken die ik toch echt eens vaker moet gaan gebruiken. Ik vind het geweldig om iets nieuws omtrent koken uit te proberen.
Maar daar in tegen ben ik ook lui, waardoor er nog enkele boeken onaangeraakt in de kast staan.
Maar ach, het ziet er ook wel weer culinair uit.

Als ik mijn liefde voor dieren de vrije loop zou laten gaan, dan zou ik zo’n gek vrouwtje worden die door kon gaan voor Noach met z’n Ark.
Maar tot die tijd is er in dit huis alleen het volgende te vinden:
Sitka & Willow: Twee leuke katten zusjes geboren op 1 juni 2011. De één wat schuw, kieskeurig, op zichzelf gericht, maar toch ook lief en aanhankelijk op z’n tijd (Sitka) en de ander een schreeuw om aandacht, een bolle veelvraat, een avonturier, toch ook een knuffelkont en een praatjesmaker.
Fox: Deze katten heer is sinds 2013 bij ons gekomen. Meneer is geboren op 15 april 2013.
Een echte kerel is hij niet met zijn slanke lijf. En hij komt toch nog wel eens knullig over met zijn enthousiasme en lompheid. Maar zijn aanhankelijkheid maakt hem toch een charmeur.
Kobus: Geboren ergens in februari 2015. Deze knappe bink van een konijn kwam samen met zijn broer bij mij terecht, tegen beter weten in. Ik wilde de gok toch wagen met een castratie en een herkoppeling. Maar al snel bleek dat ze elkaar toch echt niet leuk meer vonden, bleef Kobus hier alleen achter en ging zijn broer Moos naar de opvang waar ik vrijwilligerswerk doe.
Een verlegen jongen, die Kobus. Op zichzelf gericht en een beetje schuw, maar gaat door het dolle heen als hij de hele tuin tot zijn beschikking heeft.
Hopelijk zal deze vent opbloeien als hij zijn partner voor het leven binnenkort tegenkomt waar hij samen mee rondjes door de tuin kan rennen.

Na deze introductie hoop ik dat je nog geïnteresseerd bent en wilt blijven plakken. Geen probleem, gezellig!
Ik zal proberen geregeld mijn spinsels, schrijfsels en andere dwalingen hier te beschrijven.

With loving regards,

Corine Hout