Over deze blog

Misswood.nl bestaat sinds juli 2016. Deze blog is voortgekomen uit mijn eerdere blog, The Enjoyment of Life (juli 2010). Steeds vaker verschenen hier blogartikelen, waar ik veel tijd en energie in stak. Daarom heb ik gekozen om deze hobby een wat serieuzer platform te geven. Daarom ben ik begonnen met Misswood.nl. In dezelfde lijn als op The Enjoyment of Life plaats ik hier gedichten en (fictieve) verhalen. Daarnaast schrijf ik over theater, events, concerten, boeken en mijn projecten.

Alle foto’s die op deze site staan, zijn eigen werk. Tenzij anders staat vermeld.
Bij de foto zal dan ten alle tijden een bronvermelding staan.
Dit geldt eveneens voor alle gedichten, verhalen en artikelen die op deze site gepubliceerd zijn: eigen werk, tenzij anders vermeld staat.
Wederom zal dan een bronvermelding erbij geplaatst worden.

Zonder toestemming mag er niets van deze site op geen enkele manier worden gebruikt. Zie je toch iets op deze blog wat je wil gebruiken? Leuk! Maar neem dan wel eerst even contact op via info@misswood.nl

Volgers
Peildatum: Zo, 7 oktober 2018
Bloglovin’: 17
Twitter: 12
Facebook: 35
Instagram: 114